Sidor

måndag 8 oktober 2012

Äntligen Tobbe!!!!!

Tobbe har nästan låtit gäddfisket komma lite åt sidan denna höst för en jakt på en riktigt stor abborre. Dvs en på 2 kg+.
Jag själv (Michael) inviger mitt höstfiske efter ett låååångt sommaruppehåll. Har faktist inte fiskat sen Juni alls. Njutit av de få soldagarna, rest lite och fixat hemma med lägenheten i Stockholm.
Nu har man byggt upp ett fiskesug som inte är av denna värld...
Men innan jag börjar på allvar med gäddfisket så hade jag bestämt att åka ner till Kalmar för att träffa två av mina absolut bättre vänner - Tobbe och Magnus Diesner för ett socialt abborrfiske efter de stora.
Tilläggas ska att Magnus redan har 5 st 2 kg+ plus på sin meritlista, så killen vet vad han gör.
Under helgen blandas både spinnfiske med mete.
Snabb summering - För mig så gick det inget vidare alls under dessa dagar. Jag fiskade fel, och hade tacklat ännu mera fel, och när Tobbe och Magnus började dra som bäst fiskar så stressade jag, och allt gick ännu mera fel!
Överlag var fisket dåligt under dagarna med mycket av mindre abborre och smågäddor som blandade sig i leken.
...MEN - under en av de halvtimmarna då jag fiskade som sämst så drog Tobbe och Magnus vars två snabba fiskar med en snittvikt på 1650g!   ...1480g, 1520g, 1580g och 2120g(!!!).
GRATTIS TOBBE till nytt PB och att du fullföljde ditt mål!!! Du gled förbi 2kg med råge och fick en riktig drömfisk! 49 cm lång och 39 cm i omkrets och den sanslösa vikten av 2120g! Inte en uppsvälld boll utan en riktigt grov gammal praktabborre!
Vacker!!!
Nästa gång ska jag själv ha mer ordning på grejorna och hoppas då lyckas något bättre. Lite avundsjuk är jag allt.    ...eller ska jag säga som Henrik skämtade om - En gädda på 3 kg är större... ;)
Tack Tobbe och Magnus för den ypperliga gästfriheten! För mig blev det verkligen en minisemester och kul att få bevittna och fota skönheten!

/Suggan

2 kommentarer:

 1. Så grymt välförtjänt efter alla dessa års abborrefiske och speciellt efter satsningen i höst. Stort grattis igen vännen. Synd jag inte kunde vara med vid fisket denna gång./Henkan

  SvaraRadera
 2. This website can live streaming , you can join at my site :
  agen judi online terpercaya
  Prediksi Bola

  Thank you
  agenpialaeropa.net
  gamesonline.ga
  beritasemasaterikini.com

  SvaraRadera